Tandlægerne Kulturtorvet - Tandlæge i Skanderborg
Se priser på vores tandlægeydelser

Priser

Størstedelen af priserne på tandlægeydelser er fastlagt af sygesikringen. Det gælder de mest brugte ydelser som undersøgelser, tandrensninger, røntgenbilleder, parodontosebehandlinger og små plastfyldninger, der således koster det samme på alle landets tandklinikker.

På Tandlægeforeningens hjemmeside finder du honorartabeller for behandlinger omfattet af den offentlige sygesikring.

 

Tandlæge priser

Priser uden tilskud

Frie ydelser, hvor priserne kan variere, er bl.a. store plastfyldninger, operationer og kroner. Prisen varierer efter sværhedsgrad og tidsforbrug samt eventuelle udgifter til laboratoriearbejde. Nogle priser er angivet med ”min og maks priser”, da behandlingerne kan variere i sværhedsgrad og tidsforbrug.

I priserne er udgifter til eventuel teknik inkluderet, mens bedøvelse og/eller røntgenbilleder ikke er medregnet.

Vi anvender udelukkende veldokumenterede CE-godkendte materialer, og vi yder fem års materialegaranti på vores faste tandtekniske arbejde og et års materialegaranti på proteser.

Vi henviser til sundhed.dk hvor du altid kan finde vores opdaterede priser.


Sygeforsikring Danmark

Medlemskab af Sygeforsikringen ”danmark” kan være en fordel, hvis der skal udføres omkostningskrævende behandlinger. Læs mere om tilskud til tandbehandling på sygeforsikring.dk.


Finansiering af din behandling

Hos Tandlægerne Kulturtorvet samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Ansøg nu og vær klar
Det koster ikke noget at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en Sundhed+ Kredit – så kan du selv vælge din behandling.


Få råd til at prioritere din sundhed
Du bestemmer selv hvor meget du vil bruge, og tilpasser selv din månedlige ydelse med en løbetid på op til 72 måneder. 

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du samtidig vores brug af cookies