Tandlægerne Kulturtorvet - Tandlæge i Skanderborg
Der kan være mange grunde til at få foretaget tandregulering.
Derfor kan kosmetiske årsager som mellemrum eller skæve tænder være en lige så legitim anledning som funktionelle gener fra f.eks. underbid, skævt bid etc.

Tandregulering

Hos Tandlægerne Kulturtorvet i Skanderborg hjælper vi med professionel tandregulering, som retter op på tandstillingsfejl og sikrer et flottere smil. 

Har man tandstillingsfejl, kan det ikke bare være generende af kosmetiske årsager, men være decideret belastende. F.eks. fordi man bidder skævt sammen eller fordi tænderne slides hurtigere.

Vi garanterer god faglig rådgivning, som sikrer den bedste behandling. 

Vi tilbyder naturligvis flere løsningsmuligheder indenfor tandregulering afhængigt af dine behov, så du får den bedste løsning.

Tandregulering

Certificeret i Invisalign – den populære løsning!

I dag efterspørges usynlig tandregulering mere end nogensinde før. Årsagen er naturligvis, at ingen ønsker at ”have munden fyldt med metal”.

En af de mest populære løsninger inden for tandregulering uden bøjle er Invisalign: ’Verdens mest avancerede, gennemsigtige alignersystem. Skabt til at rykke dig frem’.

Invisalign tilbyder på én gang en diskret, behagelig og fleksibel metode til tandregulering, som tilmed er nem at anvende.

En Invisalign tandbøjle er praktisk talt usynlig, da du får glæde af en gennemsigtig skinne i et højteknologisk system, som anvendes af millioner af mennesker verden over! 

Den usynlige skinne gør, at du ikke behøver at føle dig hæmmet og undlade at smile. På trods af at være diskret, er skinnen dog stadig yderst effektiv, da dine tænder tilrettes løbende.   

Individuelle skinner

Invisalign’s specialfremstillede skinner, er formet efter dine tænder. Skinnen udskiftes løbende med en ny Invisalign tandskinne, hvormed tænderne gradvist bliver rettet til, indtil du har det optimale resultat.

Fordi skinnerne er personligt tilpassede, er de lette at tage af og på. Du bør bære skinnen mindst 22 timer dagligt, men kan let fjerne den, når du f.eks. skal have mad, børster tænder eller andet. 

Da skinnen er mere komfortabel og gennemsigtig, påvirker den dig ikke på samme måde i din dagligdag som en traditionel bøjle.

Det er svært at give svar på, hvor lang tid du skal bære skinnen, før din tandregulering er komplet, da det afhænger af din indledningsvise situation. 

Et almindeligt forløb er derfor tidssat til 6-18 måneder, men kan både være kortere eller længere.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre mere om tandregulering samt muligheden for at anvende Invisalign?
Kontakt os på telefonnummer 86 51 10 99 eller send os en besked via kontaktformularen for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Priser for tandregulering

Se de aktuelle priser for tandregulering med Invisalign i vores tandklinik i Skanderborg.

Efter forløbet vil du have et flot smil og opleve, at din selvtillid og dit generelle humør stiger. 

Du vil dog fortsat skulle anvende en retensionsskinne om natten eller en tynd fastmonteret metaltråd bag tænderne (en såkaldt retainer), som sikrer, at tænderne ikke rykker sig retur.

Mange fordele

Foruden den åbenlyse fordel, at du får et flot smil og funktionelle tænder, tilbyder Invisalign tandreguleringssystemet en række øvrige fordele: 

  • Systemet er gennemtestet og anvendt over hele verden
  • Løsningen er næsten usynlig, da den er gennemsigtig og diskret
  • Skinnerne er mere komfortable, da de er gradvist tilpasset dine tænder
  • Tandskinnerne er let aftagelige, hvilket gør det nemt at spise samt børste tænder
  • Løsningen er skånsom og mindre irriterende kontra traditionel bøjle
  • Du skal hverken se, føle eller ”smage” en metalbøjle

Du får ganske enkelt en diskret og komfortabel løsning, der matcher dit tandsæt.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du samtidig vores brug af cookies