Tandlægerne Kulturtorvet - Tandlæge i Skanderborg
Om Tandlægerne Kulturtorvet

Om os

Det er vigtigt for os, at hver enkelt patient føler sig tryg og godt tilpas på klinikken, således at vi sammen kan sikre den bedste behandling set i relation til patientens behov. Derfor sætter vi god tid af til undersøgelserne, så der er plads til at diskutere de eventuelle problemer og løsningsmuligheder

Alle på klinikken har fokus på og bidrager til at skabe en god og afslappet atmosfære. Kvaliteten af vores behandlinger er altid på højeste niveau, og vi vil ikke gå på kompromis med hverken kvaliteten af materialer eller selve behandlingen.

Samtidig vil vi til enhver tid gøre vores yderste for at holde et højt fagligt niveau, med fokus på at bevare gode, stærke og funktionsdygtige tænder længst muligt.

Derfor deltager vi også regelmæssigt i møder og efteruddannelseskurser, foruden Tandlægeforeningens Årskursus og Symposium. Vi arbejder udelukkende efter gennemprøvede og fagligt accepterede behandlingsmetoder, og anvender certificerede materialer.

Alle behandlerne har igennem adskillige kurser i både Danmark og udlandet, en solid viden indenfor de nyeste teknikker. Med mange års erfaring og en høj faglig kompetence kan vores patienter roligt stole på at vi gør alt for at tage hånd om tandsundheden for den enkelte.

Om Tandlægerne Kulturtorvet

Vores team

Bedste tandlæge

Fulya

Tandlæge / Klinikleder

Christian

Tandlæge
(vikar)

Dygtig tandplejer

Trine

Tandplejer

Glade medarbejdere

Suzan

Klinikassistent


Nur

Klinikassistent
(vikar)

Klinikassistent elev

Halaz

Klinikassistentelev

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du samtidig vores brug af cookies