Tandlægerne Kulturtorvet - Tandlæge i Skanderborg
Hos Tandlægerne Kulturtorvet i Skanderborg er vi specialister i arbejde med tandkrone.
Vi tilbyder porcelænskroner i høj kvalitet for langtidsholdbare resultater.

Tandkroner

Der kan være flere årsager til at få en tandkrone behandling.

Hvis din tand er knækket, revnet, har store huller eller er særligt slidt, er en traditionel fyldning ikke længere tilstrækkelig.

Tanden skal i stedet forsynes med en krone, som gør tanden stærk, langtidsholdbar og ser ud som en helt almindelig sund tand.

Hos Tandlægerne Kulturtorvet får du naturligvis altid en personlig løsning, som ikke kun er funktionel, men fremstår smuk og naturligt set fra et æstetisk perspektiv.

tandkrone

Hvad er en tandkrone?

En tandkrone er en skal eller hætte, der sættes på den beskadige tand, som den derved dækker og omslutter. Det betyder, at den eksisterende tand overlever og samtidig beskyttes af kronen, der er designet i så en stærk kvalitet, at den kan modstå syre, små slag og andet vores tænder udsættes for. 

I kraft af tandkronens styrke og naturlige udseende, får du derfor en løsning, som både er praktisk og kosmetisk flot. Det kan derfor bruge dine tænder som det tyggeapparat, det nu engang er, ligesom man ikke kan se forskel på tænderne med det blotte øje.

Se priser på vores kroner og tag kontakt

Se de aktuelle priser for tandkroner i Skanderborg, hvor vores klinik er beliggende.

Husk at vi hos Tandlægerne Kulturtorvet tilbyder porcelænskroner i højeste kvalitet.

Kontakt os og hør mere

Kontakt venligst klinikken og hør mere om vores kroner og det typiske forløb.
Kontakt os på telefonnummer 86 51 10 99 eller send os en besked via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vores kroner matcher dit tandsæt

En standardløsning fungerer ikke, når vi skaber det bedste resultat for dig og dit tandsæt. Derfor fremstilles din nye krone, så den passer perfekt til dig.

Første besøg

Først røntgenfotograferer og undersøger vi din tand, så vi er sikre på, den er klar til behandlingen. Hernæst skal den eksisterende tand slibes til, så den passer til kronen – hvilket minimerer risikoen for efterfølgende komplikationer og sikrer et langtidsholdbart resultat.

Når tanden er slebet til, tager vi et digitalt aftryk med vores 3D scanner til selve fremstilling af tandkronen. Vi scanner også modsatte side af munden, da vi derved kan se, hvordan du bider sammen. Det er væsentligt for at tandkronen får den ideelle størrelse og form, samt passer nøjagtigt ind i din mund.

Vi sender dig naturligvis ikke hjem fra første del af behandlingen uden en midlertidig krone – kaldet et provisorium. Årsagen er, at den midlertidige tand beskytter den tilslebne tand, hvormed der ikke sker ændringer, som kan risikere at påvirke slutresultatet og effekten af den endegyldige tandkrone.

Din scanning sendes med det samme digitalt til en tandtekniker, der typisk fremstiller din nye krone inden for 1 uge.

Andet besøg

Når du kommer retur til tandlægeklinikken, skal kronen påsættes. Inden da tester vi den naturligvis, så vi er helt sikre på, den passer til både tanden og dit sammenbid.

Når vi har kontrolleret, at alt er i orden, fæstner vi din nye tandkrone. Herefter kan du forlade klinikken og bruge din ’nye tand’ på lige fod med dine øvrige tænder.

Vi sørger naturligvis også for, at den nye tand passer til det øvrige tandsæt i dens nuancer, så løsningen tager sig smukt og naturligt ud set fra et æstetisk perspektiv.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du samtidig vores brug af cookies