Tandlægerne Kulturtorvet - Tandlæge i Skanderborg
Søger du en varm, imødekommende og ikke mindst professionel tandlægeklinik?
Tandlægerne Kulturtorvet din nye tandlæge i Skanderborg!

Ny tandlæge i Skanderborg?

Det er nemt at skifte til en ny tandlæge, og vi påtager os selvfølgelig at klare de praktiske aspekter som f.eks. at indhente journaler og røntgenbilleder. Du skal blot give accept, så klarer vi den opgave for dig – helt gratis.

Det kan være en god idé at ankomme i god tid, første gang du møder op i tandlægeklinikken, da vi skal registrere dine data og medicinforhold i vores system. Du skal derfor også medbringe dit sundhedskort, som vi bruger i samme forbindelse.

Såfremt du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan vi indberette skiftet elektronisk for dig.

Husk! Selvom det er gratis at skifte tandlæge, er vi pålagt at udforme en fuld tandstatus, når du besøger klinikken første gang.

Kontakt os og hør om dine fordele

Bestil tid til din nye tandlæge allerede nu!

Hvorfor skifter man tandlæge?

Flere vælger at skifte tandlæge for at få mere tryghed og tillid. For mange andre er der tale om skift af tandlæge ved flytning. 

Søger du ny tandlæge i Skanderborg, er du derfor meget velkommen til at kontakte os hos Tandlægerne Kulturtorvet.

Hvis du kontakter os allerede i forbindelse med din flytning, kan vi indhente dine data, så du modtager en indkaldelse fra os, når det er tid til dit tandeftersyn.

 Du tildeles nemlig ikke automatisk en ny tandlæge ved flytning, som det f.eks. er tilfældet med læger. 

Du bør derfor kontakte os, inden det er tid til din næste indkaldelse, så du har mulighed for at fortsætte med dine regelmæssige eftersyn, der er med til at forebygge og sikre sunde tænder.

Derfor skal du vælge Tandlægerne Kulturtorvet

Du skal vælge Tandlægerne Kulturtorvet, hvis du vil skifte til en ny tandlæge i Skanderborg, hvor personalet har høj faglig kompetence, udstyret er af højeste kaliber og materialerne af høj kvalitet.

Treenigheden af service, kvalitet og kompetencer sikrer dig flotte æstetiske løsninger, som holder.

Selve tandlægeklinikken er naturligvis udstyret hyggeligt og beliggende i hjertet af Skanderborg, hvor det er let at komme til med både privat og offentlig transport.

Hvis du ønsker at skifte

Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Tandlægerne Kulturtorvet, beder vi dig venligst kontakte os på tlf. 86 51 10 99 eller info@tandkultur.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at hilse på dig.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du samtidig vores brug af cookies