Tandlægerne Kulturtorvet - Tandlæge i Skanderborg
Tidsbestilling
Bestil enten tid ved at benytte vores online bookingsystem eller kontakte os direkte på 86 51 10 99. Du kan også skrive til os på mail: info@tandkultur.dk

Book tid

Vidste du at du kan bestille tid
direkte på siden her?
Klik her for at bestille tid online.

Har du brug for nødbehandling hos tandlægen?
Hvis du ringer før kl. 11, vil vi oftest kunne tilbyde dig en tid samme dag.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at benytte den tid, der er reserveret til dig, bedes du hurtigst muligt ringe til klinikken og afbestille tiden. I så fald har vi mulighed for at tilbyde tiden til en anden patient og finde en ny tid til dig.

Vær opmærksom på at afbud kun kan foretages via telefon 86 51 10 99.
Hvis du bliver forhindret i at møde til aftalt tid på klinikken, er det vigtigt at du melder afbud i så god tid som muligt på telefon. Ifølge tandlægernes overenskomst § 21 vil du blive opkrævet et gebyr på minimum 248kr. Hvis du udebliver fra en konsultation/behandling, eller melder afbud senere end to timer før konsultationen/behandlingen skulle være påbegyndt.

Sms-reminder

Du kan gratis blive tilmeldt vores SMS-reminder system, som via en besked til din mobil telefon minder dig om din reservation dagen før aftalen hos os.

Akut

For behandling af akut tandpine ved 1. besøg skal der betales for behandlingen i umiddelbar forlængelse af behandlingen.

Betalingspolitik

I henhold til overenskomst med den offentlige sygesikring, er det offentlige tilskud betinget af, at regningen betales straks efter behandlingens afslutning. Betaling kan foregå Kontant, med Dankort, Visa, Mastercard eller Mobilepay. Efterfølgende indberetter vi elektronisk til Sygeforsikringen “danmark“.
 
Ved større længerevarende behandlinger, vil betaling ske med á conto beløb, så indbetalingerne hele tiden følger den udførte behandling. (Ofte indbetales et acontobeløb svarende til 50% af den samlede forventede regning ved indledning af behandlingen).
 
Ved overskredet betalingsfrist tillægges 2% af fakturabeløbet pr. påbegyndt måned.
Restancer sendes til inkasso. Samtlige omkostninger betales af dig.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du samtidig vores brug af cookies